8 tipů na vánoční dárky pro kutily i sportovce

18.11. 2021

8 tipů na vánoční dárky pro kutily i sportovce

Vánoce jsou především o klidu a pohodě v rodinném kruhu. Vybrat vhodný dárek pro svého kutila je však někdy pěkný oříšek. Nelámejte si hlavu, který dárek bude ten pravý - vybrali jsme je za vás! Prohlédněte si 8 tipů na dárek pro manžela, dědu nebo syna. Dokonce můžete letos potěšit i sportovce praktickou čelovkou.

Nářadí pro profíky

Horkovzdušná pistole Hikoki RH650VNA s příkonem 2 000 W je lehká do ruky a ovládá se snadno pomocí LCD displeje. Nechte svého manžela opravit vámi prasklý nárazník u auta nebo odstranit starý nátěr z okenních rámů na chalupě, ať jste včas připraveni na sezónu.

S úhlovou bruskou Hikoki G13SR4YGZ bude práce jedna radost. Úhlová bruska má moderní a velmi efektivní motor, který skvěle drží při vysokých otáčkách. Nabídne příkon 730 W a výměna kotoučů je u této brusky rychlá a bezpečná díky aretaci vřetene. Jen ji raději nezkoušejte hned u stromečku.

Je váš manžel vášnivý běžec nebo nezlomný zahrádkář, který dělá i ve tmě? Pořiďte mu čelovku 2v1, se kterou uvidí až za roh. Bezpečná práce a pohyb začíná u dobrého osvětlení, kterým čelová svítilna Berner je.

Aby bylo vše po ruce

Skvělým dárkem, který udělá vždy radost, je sada nářadí. V jednom kufříku najdete vše potřebné a když něco chybí, rychle to zjistíte. Jako vynikající vánoční dárek jsme pro vás vytipovali sadu šroubováků Milwaukee, které by neměli chybět v žádné domácnosti.

Máte-li doma kutila, který nevyhodí jediný šroubek, můžete ho alespoň přinutit si je roztřídit. K tomu slouží výborný kompaktní organizér Milwaukee, který je součástí univerzálního systému PACKOUT. Nekonečné hledání šroubků bude u konce, takže opravy se stihnou vždy včas a bez výmluv!

Zima je tuhá, ale pro kutila nebo vášnivého zahrádkáře až moc dlouhá. Zpříjemněte mu čekání na jaro sadou pro montáž dveřních zárubní od německé značky Wolfcraft. Nechte si konečně opravit rám dveří v několika snadných krocích.

Malý dárek s velkou silou

Jednoruční svěrka Wolfcraft s vysokou a dlouhodobou upínací silou! Snadno ovladatelná svěrka umožňuje uvolnit sevření stisknutím jediného tlačítka. Výborný dárek pro domácí kutily.

Den Braven je jednička ve stavební i průmyslové chemii. I proto nemůže v našem výběru top dárků chybět. Pistolová montážní pěna Den Braven Multikleber je speciálně vyvinuta pro ještě lepší lepení většiny stavebních materiálů. Výhodou je snadná aplikace.

Potřebujete s něčím poradit? Zavolejte nám, nebo napište. S vánočním dárkem od nás letos zabodujete!

Tak Stavmi Vánoce. :)

Pro více dárků klikněte sem.

Nářadí