DCD IDEAL se mění v Austrotherm

15.12. 2022

DCD IDEAL se mění v Austrotherm

Upozornění pro všechny naše zákazníky. Od nového roku se již nebudeme setkávat s polystyrenem značky DCD IDEAL. Ačkoliv polystyren a všechny jeho vlastnosti a charakter zůstane beze změn, dostane nový obal a především název. DCD IDEAL se mění v Austrotherm.

Od Nového roku s novým názvem

Skupina Austrotherm, která je předním poskytovatelem řešení v oblasti tepelné izolace, šetrných ke klimatu a působí ve střední a východní Evropě, úspěšně realizovala akvizici českého výrobce izolací, firmy DCD IDEAL spol. s r.o. Austrotherm v současné době disponuje celkem 25 lokalitami pro výrobu izolačních materiálů ve 12 zemích světa. Společnost, která je průkopníkem v oblasti izolací, má své ústředí ve Wopfingu a závody v Pinkafeldu a Purbachu a také v České republice. Její další podniky se nacházejí v Bosně a Hercegovině, v Bulharsku, Německu, Chorvatsku, dále v Polsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, v České republice, v Maďarsku a v Turecku.

Zároveň dochází i ke změně obchodních názvů výrobků. Jedná se pouze o změnu názvu výrobku. Parametry výrobku, výrobní postupy, výrobní technologie a vstupní suroviny zůstávají neměnné.

Pokračovat na polystyren

Stavba