DEN BRAVEN Mamut Glue: Lepidlo, které přitažlivostí zvedá laťku

2.10. 2023

MAMUT GLUE: Lepidlo, které přitažlivostí zvedá laťku

Denně se potýkáme s tím, že potřebujeme něco rychle a spolehlivě přilepit .V takových situacích je dobré mít po ruce lepidlo, na kterého se můžeme spolehnout. Tady přichází na scénu DEN BRAVEN Mamut Glue s nesmírnou přitažlivostí. Dovolte nám představit vám tento vynikající produkt a ukázat vám, proč byste ho měli mít v každé domácnosti i na pracovišti.

MAMUT GLUE High Tack - Rychlá fixace, vysoká pevnost

Pokud hledáte lepidlo, které vás nezklame, když potřebujete něco rychle přilepit, MAMUT GLUE High Tack je volbou číslo jedna.

S ohromnou okamžitou fixací 500 kg/m2 je schopen nahradit hřebíky, šrouby a nýty. Díky své tužší konzistenci poskytuje vysokopevnostní a elastický spoj, který zvládne lepit na různé povrchy, včetně zrcadel. Jeho všestrannost ho činí ideální volbou pro práci i domácnost.

MAMUT GLUE Crystal - Průhledné lepidlo s neviditelným spojem

Pokud potřebujete, aby váš spoj splynul s okolím, MAMUT GLUE Crystal je tím pravým lepidlem.

Jeho průhlednost a transparentnost ho činí ideálním pro lepení vodotěsných spojů, sprchovacích zástěn, nábytkového kování a dekorací. Navíc je pružný, což znamená, že se spoj neohýbá ani nepopraskává, což je klíčové pro trvanlivost vašich projektů.

MAMUT GLUE Total - Univerzální profesionální lepidlo

MAMUT GLUE Total je univerzální lepidlo extrémně vysoké kvality.

Jeho vysoká pevnost v tahu a konečná přídržnost ho činí ideálním pro lepení konstrukčních spojů ve stavebním a strojním průmyslu. Ale nekončí to jenom tím. Můžete ho použít také na lepení nábytku, schodnic, parapetů a dalších materiálů. Jeho schopnost vytvrdit se vulkanizací vzdušné vlhkosti znamená, že se můžete spolehnout na pevnost a elasticitu spoje.

MAMUT GLUE Multi - Víceúčelové lepidlo a tmel v jednom

MAMUT GLUE Multi je vaším spolehlivým pomocníkem pro lepení a tmelení zároveň.

Díky této unikátní vlastnosti šetří váš čas i náklady. Použijete ho v interiéru i exteriéru, na různé stavební materiály. A dokonce i k opravám trhlin a prasklin v omítce, zdivu či betonu. Jedno lepidlo pro mnoho úkolů - to je právě MAMUT GLUE Multi.

V bílé nebo šedé variantě.

MAMUT GLUE Clear UV - Transparentní lepidlo pro všechny podmínky

Pokud hledáte lepidlo pro exteriéry, MAMUT GLUE Clear UV vám nabídne 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost.

To znamená, že ho můžete použít jak v interiérech, tak především v exteriérech. Navíc nabízí pružnost, pevnost a chameleon efekt, což ho činí ideálním pro lepení skleněných prvků. Proč volit něco jiného, když můžete mít lepidlo, které vám poskytne všechny tyto výhody?

Den Braven Mamut Glue je synonymem pro spolehlivost, kvalitu a všestrannost. Jeho rozsáhlá řada produktů vám poskytne řešení pro každý úkol. Ať už stavíte, opravujete nebo tvoříte, lepidla Den Braven Mamut Glue jsou tu, aby vám pomohla. Nechte se přesvědčit jejich nesmírnou přitažlivostí!

Ukázat všechny produkty MAMUT GLUE

Stavba