HIT MĚSÍCE | Zjednodušte si práci po tmě s čelovkou BERNER 2v1 Aku

12.10. 2021

Pracujte efektivně

Často pracujete po tmě, chodíte přes dvůr pro dřevo, případně jste jen noční dobrodruh a potřebujete mít skvělé vybavení do přírody? Pak by vás čelová svítilna Berner 2v1 Aku rozhodně měla zajímat. Čelovka je totiž vhodná jak pro profesionály nebo hobby kutily, tak právě i pro příležitostné noční cestovatele. Uvolněte si ruce kvalitním osvětlením a zvyšte svou bezpečnost za všech okolností.

Výrazné zjednodušení práce

Osvětlete si pracovní plochu kvalitním světlem, které obsáhne prostor kam vaše oko dohlédne. Obě ruce budete mít k dispozici, takže vaše práce bude rychlá a přesná. Čelovka Berner 2v1 Aku je svítilna pro profesionály, její silný světelný tok nabídne 250 lumenů. Na rozdíl od běžných čelovek, které vytvářejí světelný kužel, zajišťuje čelová svítilna 2v1 optimální světlo tím, že osvětluje celou pracovní plochu. Design čelovky je otočný o 180° a nabídne tak flexibilní směr osvětlení. Výhodou je také odnímatelná svítilna z čelního pásku, kterou můžete využít jako pracovní lampu. Svítilna je vybavená silným magnetem pro přichycení ke kovovým povrchům. Svítilna tak může fungovat i jako stropní nebo nástěnné svítidlo.

Delší životnost

Díky Aku bude čelovka vždy k dispozici. Dobu provozu můžete prodloužit přepínáním stupňů svícení. Stupeň 1 nabídne 4 hodiny plného svícení (250 lm), stupeň 2 pak celých 8 hodin bez omezení (120 lm). Celková doba napájení jsou přívětivé 4 hodiny. Samotným akumulátorem čelovky Berner 2v1 je Lithium-ion 3,7 V, 2000 mAh. Čelovka s IP65 má zvýšenou ochranu proti stříkající vodě a vniknutí prachu, integrovaný nabíjecí obvod rozpozná nesprávnou nabíječku. Micro USB nabíjecí konektor je zakrytý gumovým ochranným krytem.

Odolný pomocník

Díky dlouhotrvajícímu svícení můžete čelovku využít na temných místech po celý pracovní den. Robustní konstrukce s ochrannými prvky zajistí, že se svítilna jen tak nerozbije. Vydrží i pády z výšek nebo polití vodou. Čelovku Berner 2v1 využijete venku i uvnitř. Uvolněte si ruce a neřešte složité osvětlení na hůře přístupných místech. Čelovka Berner 2v1 Aku 335506 vše vyřeší za vás.

U nás nakoupíte nejlevněji

Garantujeme nejnižší cenu na trhu. Našli jste náhodou levnější? Pošlete nám odkaz a my vám nabídneme produkty ještě levněji!

Jsme Stavmi.cz - PROFI HOBBY SHOP

Ukázat produkt

Nářadí