Jarní úklid nářadí vám usnadní skladovací systém Milwaukee PACKOUT™

23.3. 2023

Skladovací systém Milwaukee PACKOUT™

Život na stavbě nebo v dílně si bez kvalitního nářadí snad nejde ani představit. Kam ale pořádné náčiní uložit? Řešením je praktický a do sebe snadno zapadající skladovací systém Milwaukee PACKOUT™. Tento systém tvoří kvalitní boxy na nářadí, vyrobené z nárazuvzdorného polymeru. Právě to zaručuje nejvyšší odolnost na pracovišti a dlouhou životnost. Všechny PACKOUT™ boxy jsou navíc vybaveny třídou ochrany IP65, která zajišťuje těsnění proti povětrnostním vlivům, dešti a pracovním nečistotám.

Vyztužené rohy a profi zamykání

Jednou z nejdůležitějších vlastností Milwaukee boxů jsou vyztužené kovové rohy a zamykání. Tyto prvky chrání uložené nářadí před poškozením a díky důmyslným organizérům zůstane po celou dobu nehybně na svém místě. Organizér navíc zaručuje přehledné vnitřní uspořádání a snadný přístup k nářadí.

Jednotka ONE-KEY™ TICK™

Další výhodou PACKOUT™ boxů je možnost upevnění jednotky ONE-KEY™ TICK™. Tento bezdrátový sledovač vám umožní snadno vyhledat umístění vašeho nářadí a materiálů pomocí chytrého telefonu. Ať už nářadí někde zapomenete, nebo si ho někdo “omylem” odnese domů, díky ONE-KEY™ TICK™ budete hned vědět, kde své nářadí najít.

Pro profíky i kutily

PACKOUT™ boxy jsou ideální pro každého profesionála, který hledá praktické a odolné řešení pro skladování a přepravu nástrojů a materiálů. S jejich modulárním designem můžete snadno přizpůsobit svůj systém skladování podle svých potřeb a pracovního prostoru. Výhodou boxů je také kovově vyztužená horní rukojeť, která usnadňuje přenášení boxu na pracovišti.

Jarní akce na sety nářadí Milwaukee

Příklepová vrtačka, 1/4" rázový utahovák, šavlová pila, úhlová bruska 125 mm, okružní pila 165 mm, LED svítilna, 2 x 5,0 Ah akumulátor, nabíječka a brašna. Máme zde.

3 x M18 HB5.5 sada akumulátorů, M12-18 FC nabíječka, PACKOUT toolbox, M18 FPD2 - Příklepová vrtačka M18 FUEL a M18 CHX - Kladivo SDS-Plus M18 FUEL se 4 režimy a se sklíčidlem FIXTEC. Máme zde.

AKU vrtačka M18 FPD2 a rázový utahovák M18 FMTIWF12 s kufrem Packout. Najdete zde.

Nenašli jste, co jste hledali? Pak se podívejte na kompletní nabídku Milwaukee setů včetně úložných tašek a boxů PACKOUT™. Tu najdete tady.

Nářadí