Lazurovací lak na dřevo SOUDAL LUXUS: Víc než luxusní ochrana

2.4. 2024

Lazurovací lak na dřevo SOUDAL LUXUS

Chcete, aby vaše lavička nebo futra na chalupě byla stále krásná, a přitom se o ně dlouhodobě nemuseli starat? Pak je tu pro vás oblíbená lazura SOUDAL LUXUS. Vysoce kvalitní silnovrstvý lazurovací lak je ideální pro ochranné dekorativní nátěry dřeva jak v interiéru, tak i v exteriéru. Tento lak je nejen odolný, ale i snadno roztíratelný, a to bez toho, aby kapal nebo stekal. Navíc vytváří silnou ochrannou vrstvu.

Poznejte krásu SOUDAL LUXUS

LUXUS je ekologicky šetrný a barevně stálý lazurovací lak, který chrání dřevo před UV zářením. Jeho nestékavá konzistence a snadné roztírání z něj dělají skvělou volbu pro různé aplikace na zahradě i v domácnosti. Lazura LUXUS poskytuje vynikající ochranu dřeva a zároveň mu dodává elegantní vzhled.

Kde LUXUS použít

SOUDAL LUXUS využijete pro nátěry jakýchkoliv dřevěných ploch, jako okna, dveře, nábytek, pergoly, zábradlí, obklady, zahradní domky, altány a mnoho dalších. K dispozici jsou různé barevné možnosti. Vyberte si Dub antik, Ořech, Teak, Pinie, Palisandr, Mahagon, Kaštan nebo Dub. Když zvolíte správnou barvu, kousek lakovaného dřeva přirozeně splyne s okolím. 

Volte štětce na lazury

Při aplikaci lazurovacího laku SOUDAL LUXUS doporučujeme používat kvalitní štětce na lazury, které najdete v naší nabídce štětců na lakování. Tyto štětce jsou navrženy speciálně pro aplikaci laků a zajišťují rovnoměrný a precizní nátěr.

SOUDAL LUXUS je skvělou volbou pro každého, kdo hledá vysoce kvalitní lazurovací lak pro ochranu a dekoraci dřevěných povrchů. Díky svým vlastnostem a barevným možnostem je dobrou volbou pro širokou škálu aplikací v interiéru i na zahradě. Dejte svému dřevu tu nejlepší péči a ochranu. 

Ukázat SOUDAL LUXUS

Zahrada