LIKOV: Specialista na zateplovací systémy a stavební příslušenství

7.2. 2024

Specialisté na zateplovací systémy a stavební příslušenství

Od roku 1994 se firma LIKOV etablovala jako přední výrobce a obchodník se specializací na profily pro vnější kontaktní zateplení, sádrokarton a vnější i vnitřní omítky. Cílem LIKOVU je poskytovat kompletní řešení pro vnější zateplení s důrazem na kvalitu, inovace a spokojenost. I proto jejich produkty nemůžou chybět u nás na Stavmi.cz.

Sortiment LIKOV

ETICS: Lišty a tkaniny zateplovací systémy

Kontaktní zateplovací systémy (ETICS) jsou nejefektivnějším řešením pro tepelnou izolaci stěn. Tyto lišty jsou ideální pro rychlou a precizní instalaci, umožňují vytvářet rovné hrany a zajišťují potřebnou funkčnost detailu.

Sklovláknité tkaniny jsou nepostradatelné pro vytvoření odolné základní vrstvy ETICS. Zabraňují vzniku trhlin a zvyšují mechanickou odolnost povrchu. Pro dosažení optimální odolnosti můžete přidat další vrstvu tkaniny.

Pro odvětrávané fasády a omítky

Odvětrávané fasády přináší suchou montáž a skvělé odvětrání stavební konstrukce. Lišty příslušenství od společnosti LIKOV zajišťují nejen funkčnost, ale i dlouhou životnost odvětrávaných fasád.

Pro perfektní provedení vnitřních i venkovních omítek nabízíme lišty a příslušenství, které zajišťují rovný povrch a precizně provedené hrany.

Pro balkony a hydroizolace

Správná hydroizolace a odvod vody jsou klíčové pro dlouhodobou vodotěsnost betonových balkonů. Lišty a příslušenství LIKOV zajistí správné provedení detailů, odolnost proti teplotnímu namáhání a estetický vzhled.

SDK: Lišty a příslušenství pro suchou stavbu a pórobeton

Pro montáž konstrukcí ze sádrokartonových desek jsou nezbytné kvalitní lišty a příslušenství. Tyto produkty poskytují spolehlivost, odolnost a estetický vzhled.

Další produkty od společnosti LIKOV

Kotvení

Široký sortiment hmoždinek a kotvících vrutů pro různé aplikace. Bezpečné kotvení začíná správnou volbou produktu a precizní přípravou kotevního otvoru.

Beton / Dlažba

Zajištěte správnou polohu ocelové výztuže při provádění železobetonových konstrukcí. Příslušenství LIKOV vám pomůže dosáhnout optimálního vyztužení a ochrany oceli.

Odvodnění

Chraňte části staveb před zemní vlhkostí a srážkovou vodou s geotextiliemi, nopovými fóliemi a odvodňovacími systémy LIKOV.

Střechy

Střešní fólie LIFOLTEC poskytují spolehlivou ochranu tepelněizolační vrstvy ve střešních konstrukcích. Řešení od LIKOVU jsou navržena pro ploché střechy, nabízíme systém kotvení LINO pro izolační souvrství.

Všechny tyto produkty najdete na našem e-shopu Stavmi.cz, kde vám rádi poskytneme odbornou radu a poradenství.

Ukázat kompletní nabídku LIKOV

Stavba