Nejlevnější polystyren široko daleko

3.10. 2022

Nejlevnější polystyren široko daleko

Polystyren je už několik let naší doménou. Nabízíme nejlevnější polystyren na českém trhu. Garantujeme skvělou kvalitu námi nabízených polystyrenů. Pokud potřebujete zateplit fasádu, provést izolaci podlahy nebo stropu, nebo zateplit střechu a suterén, jsme tady. Poradíme vám s výběrem a dopravu od nás máte při splnění limitního množství zdarma. 

Zateplení fasády

Pro zateplení fasád budov, rodinných domů a dalších objektů dodáváme pěnový polystyren typu EPS 70 F; EPS 80 F; EPS 100 F a EPS NEO 70. Pokud hledáte polystyren pro spodní část fasády se zvýšeným vlhkostním namáháním, pro sokly, pak vám dodáme EPS SOKL 150 a EPS Perimetr.

Izolace podlahy a stropu

Zamezte jednou provždy úniku tepla z interiéru vašeho domu. Zateplením podlahy a stropu ale získáte mnohem víc. Například lepší zvukovou izolaci, úsporu všech energií a také tolik potřebné soukromí. V naší nabídce najdete polystyreny EPS 100, EPS 150, EPS 200, EPS POLYFON T. Jako tepelnou izolaci pro podlahové topení pak oblíbenou Systémovou roli.

Zateplení střechy a suterénu

Zateplujete střechu? Pak dobře děláte. Když navíc vyberete ten správný materiál, až několikanásobně zabráníte úniku tepla a získáte stabilní teplotu v celém domě. Na výběr máme hned několik druhů tepelných izolací. Pro ploché střechy jsou vhodné polystyreny EPS, Fibrostir a XFOAM, u šikmých střech nabízíme výplňové desky EPS S a EPS NEO 70.

Venkovní základy, sokly a vůbec celou spodní část domu, která je v kontaktu se zeminou, potřebují zvýšenou odolnost zateplení z nenasákavých materiálů. Jedním z účinných materiálů pro tuto část domu je Sokl 150 nebo Perimetr, kterého neporazí vlhkost ani mráz. V naší nabídce najdete také extrudovaný polystyren X FOAM a Fibrostir.

Už víte, jaký polystyren potřebujete? Všechny materiály pro zateplení nakoupíte na stavmi.cz. A hlavně, u nás vždy za tu nejlepší cenu na trhu!

Ukázat nabídku polystyrenů


Polystyrenový slovník

EPS / EPS NEO

Expandovaný neboli pěnový polystyren. 

V obecném označení EPS se jedná zpravidla o bílou variantu polystyrenu. 

V označení EPS NEO jde o inovovanou variantu s grafitovou příměsí, která zlepšuje jeho tepelněizolační vlastnosti. 

POLYFON

Zvukově izolační vlastnost polystyrenu.  

Stavba