Nové produkty SOUDAL na e-shopu Stavmi.cz

6.8. 2024

Nové produkty SOUDAL na e-shopu Stavmi.cz

Máme pro vás skvělou novinku! Právě jsme naskladnili nové produkty od výrobce SOUDAL, který je známý svými vysoce kvalitními stavebními materiály a chemickými produkty. Pokud hledáte spolehlivé produkty pro své stavební projekty nebo domácí opravy, neměli byste tyto novinky minout. Pojďme se podívat na některé z nich podrobněji.

Studnařská Pistolová Pěna 750 ml

Prohlédnout produkt

Studnařská pěna je ideální pro použití ve vlhkém prostředí. Perfektně se hodí pro utěsnění a izolaci studen a jiných vodních konstrukcí. Je vysoce odolná proti vodě a zajišťuje dlouhotrvající ochranu.

Střešní Silikon Transparentní 280 ml

Prohlédnout produkt

Tento střešní silikon je perfektní volbou pro utěsňování střech. Jeho transparentní složení zajišťuje nenápadný vzhled a vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům. Ideální pro dlouhodobou ochranu vašeho domova.

PU 50FC Šedý 300 ml

Prohlédnout produkt

Polyuretanový tmel je všestranným pomocníkem pro různé stavební aplikace. Vyniká svou flexibilitou a odolností proti mechanickým poškozením. Ideální pro spoje a utěsnění v interiéru i exteriéru.

Soudafoam SMX 500ml a Pistolová Verze 500 ml

Prohlédnout produkt | Prohlédnout pistolovou verzi

Obě verze pěny Soudafoam SMX jsou ideální pro rychlé a efektivní utěsňování a izolaci. Pistolová verze umožňuje přesnější aplikaci, zatímco klasická verze je vhodná pro rychlé opravy. Skvěle se hodí pro stavební a montážní práce.

Zinc Spray 400 ml

Prohlédnout produkt

Zinkový sprej poskytuje vynikající ochranu proti korozi. Je ideální pro opravy a ochranu kovových povrchů. Vyniká rychlým schnutím a dlouhotrvající ochranou.

Alu-Zinc Spray 400 ml

Prohlédnout produkt

Alu-zinc sprej kombinuje výhody zinku a hliníku, čímž poskytuje ještě lepší ochranu proti korozi. Je vhodný pro použití na různých kovových površích, kde je vyžadována vysoká odolnost a dlouhá životnost.

BBQ Cleaner Čistič Grilu 500 ml

Prohlédnout produkt

Oblíbený čistič grilu je nezbytný pro každého milovníka grilování. Rychle a efektivně odstraňuje mastnotu a připáleniny z vašeho grilu, zanechává ho čistý a připravený na další grilovací sezónu.

Insect Remover Odstraňovač Hmyzu 400 ml

Prohlédnout produkt

Odstraňovač hmyzu vám pomůže s čištěním automobilu. Rychle a efektivně odstraňuje hmyz z karoserie, skel a světel, aniž by poškodil povrch. Skvělý pomocník pro každého řidiče.

Neváhejte a prozkoumejte všechny nové produkty značky SOUDAL na e-shopu Stavmi.cz. S těmito kvalitními produkty bude vaše práce snadnější a efektivnější. Nakupujte nyní a využijte našich skvělých cen a rychlého doručení!

Stavba