Posviťte si na práci ve tmě. Svítilny BERNER nyní se slevou 10 %

12.9. 2022

Svítilny BERNER se slevou 10 %

Abyste na svou práci viděli i ve tmě, potřebujete k tomu odpovídající osvětlení. Výkonné LED svítilny a reflektory Berner i přes malou velikost osvětlují prostory, které jsou s normálním osvětlením jen těžko přístupné. Využijte nyní slevu 10 % na kategorii svítidla Berner a připravte se na dřívější příchod tmy i ve vaší dílně.

Berner čelovka 2v1 AKU

Perfektní čelová svítilna, která výrazně zjednodušuje práci. Mějte obě ruce volné při osvětlení celé pracovní plochy. Čelová svítilna pro profesionály se silným světelným tokem 250 lumenů a otočnou konstrukcí o 180° pro flexibilní směr osvětlení. AKU svítilna vydrží na jedno nabití po celý pracovní den. Je robustní a odolná vůči prachu a vodě (IP65). Odnímatelnou čelovou svítilnu lze použít i jako pracovní lampu bez čelního pásku. Využít můžete i silného vestavěného magnetu.

Čelovku nevyužijete jen v práci. Je vhodná také na běh, výšlapy, výlety nebo jako svítilna do stanu.

Ukázat

Berner kapesní svítilna Slimlite easy

Tenká kapesní svítilna Berner Slimlite easy je oblíbená pro své použití v úzkých prostorách a pro přesnou práci. Snadné nabíjení prostřednictvím standardním USB konektorem. Jen pozor, USB konektor a nabíječka není součástí balení.

Ukázat

Berner pocket LUX BRIGHT micro USB

SMD LED technologie a speciální design optické čočky pro měkké a jasné světlo s rozptylem 90° dělá z Berner pocket LUX BRIGHT nepřekonatelného pomocníka na pracovišti. Hlavní světlo nabízí 350 lumenů a 1W bodové světlo s výkonnou LED nabízí 100 lumenů. Středně velká LED ruční/kapesní svítilna s možností otáčení o 180° pro flexibilní umístění. Výhodou pro práci jsou silné přidržovací magnety na spodní a zadní straně svítilny a dva závěsné háčky pro další možnosti upevnění.

Ukázat

Reflektor nové generace: Berner Aku COB LED s reproduktorem

Svítí a hraje. Zkrátka inovativní všestranné řešení. Dva vestavěné reproduktory umožňují bezdrátové přehrávání hudby z vašeho telefonu prostřednictvím Bluetooth. Součástí reflektoru je integrovaný akumulátor pro osvětlení bez napájecího kabelu. Výhodou je také inteligentní přepínání mezi výstupem USB a reproduktorem Bluetooth prostřednictvím jediného kliknutí a powerbanka s USB výstupem 5V 1A pro nabíjení chytrých telefonů a dalších svítilen. Vysoce kvalitní světelný zdroj umožňuje lépe přizpůsobitelnou distribuci světla, od 400 lumenů až po 4 000 lumenů. Funkce stmívání umožňuje otočným ovladačem nastavit 30 úrovní jasu.

Otvor pro šroub M8 na držáku usnadňuje dodatečnou instalaci na stativ a magnetické příslušenství.

Ukázat

Co dál se může hodit?

Berner stativ pro pracovní světla je použitelný pro LED a halogenové reflektory.

Ukázat

Sada lamp Berner HEADLIGHT + PEN.

Ukázat

Nářadí