Příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2022

7.12. 2021

Stavebniny Rožnov PF 2022

Sice mnoho dárků ještě nebylo ani zabaleno, my se můžeme pochlubit jedním, který už jsme si předčasně v letošním roce rozbalili. Po letech kamenného prodeje jsme se rozhodli rozšířit svou působnost také na internetu.

Stavmi.cz

Ve spolupráci s digitální agenturou Lewest jsme letos na podzim představili světu nový profi hobby shop Stavmi.cz. Dali jsme dohromady moderní jednoduchý e-shop, kam se lidé rádi vracejí a třeba čtou i tento blog. :)

Rok 2022

Nový rok s sebou přináší další výzvy. Práce na e-shopu Stavmi.cz zdaleka nekončí a stále máme co budovat. Čeká nás řada vylepšení, snažíme se, aby byla cesta k vašemu vybranému produktu co nejjednodušší. Pro naše stálé zákazníky plánujeme zákaznický klub, kde budou moci nakupovat za ještě výhodnější ceny apod. Zkrátka práce máme za sebou hodně, ale ještě více před sebou.

Dárky na poslední chvíli

Co bychom to byli za e-shop, kdybychom vám nenabídli ještě nějaké tipy na vánoční dárky. Garantujeme vám dodání do Vánoc, pokud objednáte do 20. prosince. A jaký tedy dárek určitě udělá radost pod stromečkem vašemu kutilovi?

Například Den Braven nízkoexpanzní pěna pistolová 750 ml pro speciální montáže, kde je nutná minimální expanze a vyšší hustota vytvrzující se pěny.

Potřebujete kvalitní světlo do dílny nebo garáže? Podívejte se na Extol reflektor LED s 4500 lm a se stojanem. LED reflektor je zdrojem příjemného bílého světla, které kvalitou odpovídá dennímu světlu. 

A co nejrychlejší dárek letošních Vánoc Hikoki elektrické míchadlo UM16VST. S tím pod stromečkem určitě zabodujete.

Připravte svou zahradnici na sezónu a pořiďte jí novou hadici EURO 1" v délce 25 m. Využití najde v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i všech domácnostech. Samozřejmě ta hadice. :)

Chystáte se stavět? Usnadněte si práci. DeWALT Alligator pila 430 mm na duté cihly je ideální pro řezání lehkých betonů a sádrokartonů.

PF 2022

Přejeme všem našim zákazníkům a partnerům pohodové prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2022.

A především všem díky za rok 2021, byla to neskutečná jízda!

Tým Stavmi.cz