Řešit Vánoce na konci léta? Jasně. Objevte nový Wera adventní kalendář

18.9. 2023

Objevte nový Wera adventní kalendář

Představte si, že můžete prožít kouzlo Vánoc kdykoliv chcete. Ano, i třeba koncem léta. Díky novému Wera adventnímu kalendáři 2023 se můžete ponořit do vánoční atmosféry a objevovat skvostné nástroje každý den. Zajímavá možnost, jak rozbalovat dárky ještě v parném létě, nebo se připravit s předstihem na vánoční shon.

Adventní kalendář Wera 2023

Wera, firma, která umí do vašich prostor vnést kouzlo Vánoc, přichází i v roce 2023 s neodolatelným adventním kalendářem. Tento rok se nechala inspirovat červeno-bílým pláštěm Santa Clause, aby nám přinesla nejen nástroje, ale i kousek té správné vánoční nálady.

Výbava, která oslní

Nyní k samotným pokladům, který tento kalendář ukrývá za svými okénky. Připravte se na 24 dní plných překvapení a užitečných nástrojů.

Inovativní úhlové klíče: Uvnitř najdete 9 chromovaných úhlových klíčů s Hex-Plus profilem, který chrání šrouby před poškozením drážek. To znamená méně frustrace a více úspěšných oprav.

Výměnné čepele: 5 výměnných čepelí s oboustrannými hroty a ergonomickou rukojetí vám poskytnou všestrannost a 10 různých profilů pro šroubování.

Pro precizní práci: Pro elektroniky, mechaniky a modeláře je tu držák mikrobitů a 6 mikrobitů. Manipulace s drobnými šrouby se stává hrou.

Zefektivnění práce: Svorka pro šrouby je nepostradatelným pomocníkem. Už nikdy nebudete potřebovat dvě ruce pro držení šroubu a šroubováku.

Odpočinek? Samozřejmě: Adventní kalendář obsahuje oblíbený otvírák na láhve. Pro tu správnou odměnu po práci.

Vše pohromadě a přehledně

Všechny tyto vánoční dárky si budete moci uložit do praktického boxu, který si postavíte na stůl nebo pověsíte na zeď. Vaše nové nástroje tak budou vždy po ruce a ušetří vám čas hledáním.

Vánoce jsou (skoro) tady, alespoň s novým Wera adventním kalendářem 2023. Nechte se hýčkat inovativním nářadím a pocitem, že je Vánoce můžete mít kdykoliv.

Ukázat kalendář Wera

Nářadí