Rychleschnoucí lepidlo Turbo Speed o 1/3 levnější? Jasně!

3.11. 2023

Rychleschnoucí lepidlo Turbo Speed o 1/3 levnější? Jasně!

Rychleschnoucí PU lepidlo s názvem Turbo Speed je určeno pro ty, kteří hledají rychlé a spolehlivé spojovací řešení ve stavebnictví a řemeslech. Toto lepidlo bylo speciálně vyvinuto s ohledem na potřeby profesionálů a hobby kutilů, kteří oceňují efektivitu a výkonnost.

Zaschne do minuty

Co dělá Turbo Speed lepidlo tak výjimečným? Jeho počátek tuhnutí nastává během pouhých 60 sekund, takže můžete rychle pokračovat ve své práci. Díky možnosti korekce do 2 minut budete mít dostatek času na dokonalé spojení. Lepidlo má výbornou přilnavost na různé stavební podklady, včetně betonu, omítky, zdiva, dřeva, polystyrenu a neměkčeného PVC, což ho činí skvělou volbou pro mnoho projektů.

Jak a kam lepidlo aplikovat

Turbo Speed lepidlo je ideální pro lepení EPS a XPS desek, sádrokartonů, dřevěných prvků, OSB desek, dekorativních prvků, parapetů a vnitřních příček. S pistolovou dózou o objemu 750 ml a žlutou barvou je snadno rozpoznatelné a použitelné.

Pro správnou aplikaci doporučujeme navlhčit podklad, nanést lepidlo, znovu navlhčit a spojit prvky dohromady. Tuto manipulaci můžete provádět nejpozději do dvou minut po aplikaci.

Pamatujte, že Turbo Speed lepidlo není vhodné pro aplikace pod vodou nebo v uzavřených prostorech. Nepřilne na materiály jako jsou PE, PP, silikon, teflon a mastné povrchy. Při práci s tímto lepidlem mějte na paměti, že je třeba ochranné pomůcky a zajistit podlahu proti potřísnění.

Pro profíky i hobíky od Den Braven

Jestliže hledáte rychlé spojovací řešení pro stavební projekty, Turbo Speed PU lepidlo je tím pravým produktem. S rychlým tuhnutím a vynikající přilnavostí k různým povrchům usnadní vaši práci a zajistí spolehlivé výsledky.

A nyní AKCE! Rychleschnoucí PU lepidlo Den Braven Turbo Speed 40302EXP nyní koupíte o 1/3 levněji! Tak šup na shop a nakupte si víc za míň.

Stavba