Seznamte se s Metabo, elektrickým nářadím pro profesionály

1.10. 2024

Seznamte se s Metabo, elektrickým nářadím pro profesionály

Na Stavmi.cz rozšiřujeme sortiment o špičkovou značku Metabo, jejíž elektrické nářadí je synonymem kvality a spolehlivosti, kterou oceňují profesionálové po celém světě. Ať už jste zkušení řemeslníci, nebo domácí kutilové, kteří potřebují pořádné nářadí, u nás nyní najdete vše, co potřebujete pro své projekty.

Proč zvolit Metabo?

Metabo je německá značka s více než stoletou tradicí ve výrobě elektrického nářadí. Díky neustálým inovacím a důrazu na maximální kvalitu si Metabo získalo důvěru řemeslníků napříč různými profesemi. Jeho nástroje jsou navrženy tak, aby zvládly i ty nejnáročnější úkoly na stavbě či v dílně. Spolehlivé, výkonné a dlouho vydrží – přesně to, co potřebujete pro úspěšné zvládnutí každého projektu.

Metabo není jen výrobcem nářadí, ale partnerem, který naslouchá vašim potřebám přímo na stavbách a dílnách. Jejich tým neustále sbírá zpětnou vazbu od uživatelů – od vývoje nových produktů po jejich optimalizaci. Více než 2000 rozhovorů za posledních šest let se stalo základem pro inovace, které se odrážejí ve špičkových řešeních, jež jsou šitá na míru skutečným potřebám profesionálů.

Ať už hledáte vrtačku, aku utahovák nebo multifunkční kladivo, s Metabo máte jistotu, že získáváte nářadí, které je výsledkem neustálého vylepšování a zaměření na to, co opravdu potřebujete. Přijďte na Stavmi.cz a objevte nástroje Metabo, které vás podpoří při každém kroku vaší práce!

Nářadí Metabo za nejlepší ceny jedině na Stavmi.cz

Metabo příklepová vrtačka SBE 650

Tato vrtačka je vybavena technologií Vario (V), která umožňuje pracovat s rychlostmi přizpůsobenými materiálu. Ovládací kolečko pro nastavení otáček, pravolevý chod a možnost práce bez sklíčidla z ní dělají univerzální nástroj pro široké využití v každé dílně.

Ukázat vrtačku

Aku rázový utahovák Metabo SSW 18 LTX 800 BL

Pro náročné montážní práce je tento robustní aku utahovák ideální volbou. Bezuhlíkový motor Metabo Brushless zajišťuje efektivní práci s točivým momentem až 800 Nm. S tímto nářadím snadno zvládnete i ty nejnáročnější úkoly.

Ukázat utahovák

Metabo KH 18 LTX BL 24 AKU kladivo

Toto lehké a kompaktní kladivo zvládne nenáročné vrtání i v obtížných pracovních pozicích. Bezuhlíkový motor a příklepová technologie zajistí maximální výkon a životnost. Multifunkční kladivo s třemi režimy vrtání je ideální volbou pro každodenní práci.

Ukázat kladivo

Úhlová bruska Metabo WE 17-125 Quick

S touto úhlovou bruskou bude práce rychlá a bezpečná díky konstantním otáčkám a automatickému vypnutí při opotřebení. Mechanická spojka zaručuje bezpečné ovládání, což oceníte při náročných úkolech.

Ukázat brusku

Metabo SB 18 akumulátorová příklepová vrtačka

Tato lehká, kompaktní vrtačka je ideální pro různé aplikace. Díky příklepu zvládnete vrtání i ve zdivu. Je vybavena pracovním světlem, ukazatelem stavu baterie a možností snadného přenášení díky praktickému háku.

Ukázat vrtačku

Multifunkční kladivo Metabo UHE 2660-2 Quick

Univerzální kladivo s možností vrtání s příklepem, ve dvou rychlostech, a sekání. Bezuhlíkový motor s ochranou proti prachu zajišťuje dlouhou životnost a ergonomický design usnadňuje manipulaci.

Ukázat multi-kladivo

Hledáte-li novou vrtačku, kladivo nebo brusku, Metabo nabízí řešení jak pro profesionální stavebníky, tak pro domácí kutily, kteří ocení nástroje s dlouhou životností a maximálním výkonem. Přijďte si prohlédnout naši novou nabídku a vybavte svoji dílnu kvalitním nářadím, které vás nezklame!

Ukázat nabídku Metabo

Nářadí