SOUDAL T-Rex: Unikátní řada lepidel pro každou příležitost

5.3. 2024

SOUDAL T-Rex: Unikátní řada lepidel pro každou příležitost

Soudal T-Rex je řada lepidel, která se vyznačuje širokým spektrem použití a unikátními vlastnostmi. Stavíte, těsníte, lepíte? Zajímá vás výkon, pevnost a spolehlivost? Poznejte jednotlivá lepidla T-Rex od Soudalu a využijte našich Stavmi akčních cen, které nikde jinde nenajdete.

Soudal T-Rex POWER 290 ml - Nejuniverzálnější lepidlo na trhu

Lepidlo T-Rex POWER je nejuniverzálnějším produktem s nejširším použitím na trhu. Je vhodné pro vnitřní i venkovní použití a vyniká svou vysokou počáteční přilnavostí, takže umožňuje přímé lepení bez fixace.

Je vhodné pro montážní lepení, tmelení, elastické lepení panelů a další.

Ukázat

Soudal T-Rex PROFI BOND 380 g - Unikátní složení s vlákny pro maximální pevnost spoje

Toto vysoce účinné profesionální lepidlo nabízí okamžitou přilnavost více než 125kg/m2. Se zesílenou vláknitou strukturou nahrazuje hřebíky a šrouby.

Je ideální pro lepení obvodových lišt, sádrokartonových desek a kobercových lišt.

Ukázat

Soudal T-Rex GOLD POWER 290 ml - Nejsilnější lepidlo na trhu

T-Rex GOLD POWER! Tento silák vyniká extrémně vysokou počáteční přilnavostí a vytváří vysoce pevný, pružný a vodotěsný spoj.

Je vhodné pro širokou škálu montážního lepení v domácnosti, konstrukční lepení, tmelení, a také lepení v automobilovém průmyslu.

Ukázat

Soudal T-Rex montážní lepidlo LIGHT 350 g - Ekologická volba z recyklovaných surovin

Lepidlo LIGHT je vyrobeno z 80 % recyklovaných surovin a obsahuje suroviny na bio bázi. Ideální na lehké materiály. Pokud myslíte především na ekologii, je toto lepidlo jasnou volbou.

Je vhodné pro lepení v interiéru a nabízí výbornou adhezi na porézní materiály.

Ukázat

Soudal T-Rex EXTRA FIX 380 g - Unikátní receptura pro maximální pevnost spoje

Toto lepidlo se vyznačuje zesílenou strukturou s vlákny a vysokou počáteční přilnavostí. Bez obsahu rozpouštědel je šetrné k životnímu prostředí a ideální pro lepení porézních materiálů.

Vhodné pro vertikální i horizontální lepení. Lepí dřevo, řadu plastů, cihly, kámen, zdivo, dlaždice, kovy na porézní povrchy jako jsou beton, omítka, MDF, OSB, překližka, dřevotříska, sádrokarton a další.

Ukázat

Soudal T-Rex CRYSTAL 290 ml - 100% čiré lepidlo a tmel v jednom

Svými vlastnostmi předčí většinu tmelů a lepidel. Je ideální pro montážní lepení, tmelení a elastické lepení na většinu běžných podkladů.

Ukázat

Soudal T-Rex lepidlo bílé 25ml a čiré 25 ml - Vysoce pevné a pružné lepidlo s okamžitou fixací

Okamžitá fixace lepených částí s výbornou přilnavostí. Ideální pro širokou škálu použití v domácnosti i na stavbě.

Ukázat

Soudal T-Rex lepidla jsou opravdu unikátní svou škálou vlastností a výkonem. Vyberte si ten správný typ podle svých potřeb a začněte jednoduše... lepit.

Stavba