Tip na předvánoční dárek: Adventní kalendář pro všechny kutily

8.11. 2022

Adventní kalendář pro všechny kutily

Zpříjemněte svému muži čekání na Ježíška. Víme přece, že v každém chlapovi je stále kousek toho malého kluka. A pokud je navíc vášnivý kutil, udělají mu dárečky z adventního kalendáře Wera určitě velkou radost. Ale pozor! Adventní kalendář není jen výsadou mužů. Pánové, máte doma kutilku? Překvapte ji opravdu originálním dárkem, který oba jistě využijete.

Šroubujte až do Vánoc

Legendární adventní kalendář je zpátky. Letos se ve Weře zaměřili na nadšence do šroubování. V kalendáři najdete 4 inovativní klíče Joker s dvojitou otevřenou stranou s malým zpětným úhlem otáčení 15°. Nově jsou klíče dodávané ve velmi praktickém klipu, což usnadní přesun po staveništi i domácí dílně. Dalším dárkem je ruční držák, vybavený zásobníkem bitů v rukojeti. Zásobník lze flexibilně doplňovat podle potřeby. 

A co dál si ještě weraskřítci pro vás připravili? 

Například 15 bitů a držák bitů z nerezové oceli, se kterými vaše šroubování nikdy nezrezne. Jistě vás potěší i fakt, že celá kolekce je v jednotném provedení. Zaujme tak svou jedinečností. 

Říkáte si ale, že tomu stále něco chybí? Něco, z čeho se stal už v podstatě sběratelský kousek? No jistě, v jednom okénku na vás čeká i oblíbený otvírák na lahve, který doplní vaši sbírku z předchozích let. 

Adventní kalendář Wera s básničkou

Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme tool rebelové,

po roce Vánoce, Vánoce přicházejí, šťastné a veselé.

Naše Wera peče léta na Vánoce kalendář adventní,

v tomto roce 2022 bude obsah opět kvalitní.

Bez kalendáře tvrdil Slávek

na adventa nelze být

a pak táta s nářadím Wera

sešrouboval celý byt.

Běžte si pro svůj adventní kalendář, než budou fuč a užijte adventní čas se svými blízkými. Adventní kalendář Wera nyní pořídíte s vánoční slevou 19 %. 

Pokračovat pro kalendář

Nářadí