TIP: Oslnivé vánoční dárky pro každého kutila

7.12. 2023

TIP: Oslnivé vánoční dárky pro každého kutila

Vánoční období je tady a s ním přichází otázka, co darovat milovníkovi nářadí a kutilství. Pokud hledáte opravdu originální dárek, který udělá radost, podívejte se na naše tipy na produkty od výrobce profi pracovního osvětlení BERNER. A aby toho nebylo málo, na svítilny BERNER vám dáme rovnou 10% slevu!

Berner LED reflektor Smart 80 W: Široké osvětlení pro každou práci

S osvětlením BERNER může každý kutil svítit na pracovní plochu s úsměvem na tváři. S vysokým jasem 10 000 lumenů a úhlem paprsku 120° bez stínu a blikání světla poskytuje reflektor širokou distribuci světla. Navíc s úsporou až 85 % energie a životností LED až 50 000 hodin, je to dárek, který bude zářit hooodně dlouho.

Zjistit víc

Berner LED reflektor nové generace se 2 výstupními zásuvkami 60 W

Tento reflektor kombinuje výkon a praktičnost. Se dvěma výstupními zásuvkami a funkcí stmívání umožňuje optimální rozložení světla. Ideální pro různé aplikace, včetně těch venkovních. Další skvělý tip na vánoční dárek, který přináší více než jen světlo.

Zjistit víc

Flex pocket light 2v1T-C: Ohebná svítilna pro flexibilní využití

Tato ohebná kapesní svítilna 2v1 je vhodná pro podmínky se sníženou viditelností a obtížně přístupná místa. S výkonem 300 lm a flexibilním bodovým světlem jde o ideální nástroj pro každého kutila. Navíc s cenou pod 1 400 Kč jde o cenově dostupný dárek, který si každý kutil hned zamiluje.

Zjistit víc

Čelovka se senzorem: Kam se podíváte, tam vidíte

S vestavěným senzorem a možností nabíjení pomocí USB-C tato čelová svítilna zajišťuje, že světlo je vždy tam, kde ho potřebujete mít. Fajn design a nastavitelný úhel svícení až do 45°. To vše jako skvělý dárek pro každého, kdo potřebuje ruce volné.

Náš tajný tip: Nezapomeňte, že čelovka není jenom na práci. Uplatní se také při rodinných výletech nebo táboření. 

Zjistit víc

Kapesní svítilna Slimlite EASY: Světlo, které se vejde do kapsy

Berner tenká kapesní svítilna se stala oblíbenou volbou pro svůj štíhlý design, který umožňuje snadné použití v úzkých prostorech. Její praktičnost ještě více zdůrazňuje snadné nabíjení pomocí standardního USB konektoru, což zajišťuje pohodlný a rychlý přístup k energii. Tato svítilna je skvělým společníkem pro každodenní práci, kde každý detail a každý stín hrají svou roli.

Zjistit víc 

Máte vybráno? Udělejte letošní Vánoce veselejší a dopřejte kutilovi dostatek světla pro jeho práci. Světlo je dar, který nikdy nezklame. Navíc, když je BERNER s 10% slevou

Tak šťastné a svítivé!

Nářadí