Vytvořte si vlastní digitální pracoviště s Milwaukee ONE-KEY™

21.9. 2021

Milwaukee ONE-KEY™

Když inteligentní nářadí, tak jedině Milwaukee. Světový lídr v oblasti inovativního řešení přichází s revoluční technologickou novinkou pojmenovanou ONE-KEY™. Jedná se propojení vašeho nářadí s vaším digitálním inventářem. Veškeré informace, které vaše nářadí zaznamenává v průběhu práce se odešlou na cloud, takže veškeré dění ze stavby či montáže máte na jedno kliknutí u sebe. 

Digitální inventář 

ONE-KEY™ umožňuje spravovat nářadí z počítače, tabletu nebo smartphonu. Aplikaci stahujte buďto z App Store nebo Google Play. Výhodou aplikace je, že získáte přístup k inventáři takřka odkudkoliv. 

Panel inventáře - Nabízí rychlý přehled a díky inteligentním filtrům i důležité informace

Detail položky - Spravujte podrobné informace, zvyšte efektivitu nářadí, přerozdělujte nářadí mezi jednotlivými úkoly

Historie nářadí - Budete vědět kdy, kde a jak bylo vaše nářadí používáno

Servisní upozornění - Nastavte servisní připomínku a udržte své nářadí v kondici

Sledování nářadí 

ONE-KEY™ zobrazuje poslední polohu vašeho připojeného nářadí. Vše je propojeno pomocí Bluetooth, možností skenování čárových kódů a geo-fencingu. Díky tomu můžete rychle označit chybějící nářadí a ONE-KEY™ vám je pomůže najít. 

Lokátor nářadí TICK™ - Bluetooth lokátor, který za pomoci lepidla, šroubů, nýtů či popruhů připojíte ke svému nářadí. Právě on zajistí aktuální informace o poloze, datumu, času a místa výskytu, a to až do vzdálenosti 30 m od nejbližší aplikace ONE-KEY™.

Začlenění nářadí 

Začleňte své nářadí do aplikace ONE-KEY™ a můžete své nářadí blokovat v případě jeho odcizení. Výkon nářadí lze ukládat a porovnávat mezi jednotlivými úkoly, a tím jej maximalizovat pro efektivitu práce. Zároveň máte přesné informace o stavu nářadí, čímž významně prodloužíte jeho životnost správným používáním. 

Správa pro personál 

Více uživatelé, jeden účet. Nechte své zaměstnance spravovat váš inventář. Přiřazením rolí rozhodnete o přístupu do jednotlivých sekcí inventáře. Výhodou je, že můžete posílat SMS, e-maily nebo volat přímo z aplikace. Své kontakty tak máte vždy při ruce. Seznam kontaktů z vašeho telefonu lze snadno do aplikace naimportovat. 

Objevte revoluční aplikaci Milwaukee ONE-KEY™

Již více než 40 kusů nářadí zařadilo Milwaukee do programu ONE-KEY™ a další kusy neustále přibývají. Začněte už nyní a zefektivněte svou práci.

Vyberte si Milwaukee nářadí kompatibilní s ONE-KEY™ v e-shopu Stavmi.cz. 

Nářadí