Využijte slevu 10 % na svítilny BERNER

19.1. 2022

Sleva 10 % na všechny svítilny BERNER

Práce ve tmě nebyla nikdy snazší. Svítilny BERNER představují špičkové osvětlení, díky kterému vám půjde práce od ruky. Rozhodli jsme se, že v těchto zimních měsících, kdy tma přichází ještě před koncem pracovní doby, vám uděláme radost slevou 10 % na všechna osvětlení právě této prémiové značky. Kromě čelovek a ručních svítilen se akce vztahuje také na výkonné LED svítilny, inspekční lampy a další sortiment, který najdete zde.

HIT měsíce

Mezi nejžádanější svítilny patří jednoznačně čelovka BERNER 2v1, která vám výrazně zjednoduší práci. Nejenže nechá vaše ruce volné, ale také uvidíte přesně tam, kam potřebujete. Profesionální čelová svítilna nabízí silný světelný tok 250 lumenů. Na rozdíl od běžných čelovek, které vytvářejí světelný kužel, BERNER čelovka 2v1 zajišťuje optimální světlo tím, že osvětluje celou pracovní plochu. S flexibilním 180° otočením je práce s ní hračka. Čelovka je odnímatelná a lze ji použít i jako pracovní lampu bez čelního pásku. Další výhodou je silný vestavěný magnet, který se přechytí kdekoliv bude třeba.

Další tipy

Rozhodně by vám neměla uniknout lehká kapesní svítilna BERNER Slimlite Easy, kterou lehce použijete i v hůře přístupných místech. Snadno ji dobijete pomocí USB konektoru. LED reflektor BERNER Smart 80 W nabízí mnohostranné použití při nejlepším možném osvětlení pracovního prostoru. Jeho výhodou je také možnost spojení s ostatním USB příslušenstvím nejen značky BERNER.

Velmi populární je také multifunkční BERNER Pocket LUX BRIGHT s micro USB se speciálním designem optické čočky pro měkké a jasné světlo. Svítilna nabídne rozptyl až 90°.

Přes 40 produktů v akční ceně se slevou 10 %. Přesvědčte se sami.

Nářadí