Když pořádnou fasádu, tak z pořádných materiálů

13.5. 2024

Když pořádnou fasádu, tak z pořádných materiálů

Při stavbě nebo renovaci domu je důležité dbát na každý detail. To platí i pro fasádu, která chrání budovu před povětrnostními vlivy a v podstatě rozhoduje o celkovém vzhledu vašeho domu. I proto je důležité vybrat kvalitní materiály, které zajistí dlouhou životnost a estetický vzhled fasády.

Volte trojlístek LIKOV, CEMIX, AUSTOTHERM

Právě Likov, Cemix a Austrotherm nabízejí širokou škálu produktů, kterým to společně ladí a navíc jim to vydrží opravdu dlouho. 

Austrotherm – kvalitní izolace pro vaši fasádu

Správná izolace je důležitá pro energetickou úspornost domu a pohodlí jeho obyvatel. Austrotherm nabízí špičkové izolační materiály, z nichž nejčastěji používaným je polystyren. Polystyren je lehký, snadno se zpracovává a má vynikající izolační vlastnosti. Díky tomu udržuje teplo uvnitř domu v zimě a chlad v létě, což vede k úspoře nákladů na vytápění a klimatizaci.

Ukázat nabídku Austrotherm

Cemix – dokonalá finální omítka 

Finální omítka je tou vrchní vrstvou fasády, která rozhoduje o její podobě. Cemix nabízí širokou škálu finálních omítek, které splňují nejvyšší standardy kvality a odolnosti. Tyto omítky nejen chrání fasádu před vlhkostí a povětrnostními vlivy, ale také ji zdobí a dodávají jí elegantní vzhled. Díky různým barevným odstínům a texturám si můžete vybrat omítku, která nejlépe odpovídá vašemu vkusu a stylu domu.

Ukázat nabídku Cemix

Likov – na detailu záleží

Při dokončování fasády jsou důležité i drobné detaily, jako jsou rohy, lišty a profily. Likov nabízí široký sortiment fasádních doplňků, které nejen dokonale zakryjí spoje a nerovnosti, ale také dodají fasádě profesionální vzhled. Díky různým tvarům a velikostem si můžete vybrat ty správné doplňky pro vaši fasádu a zajistit tak dokonalý vzhled každého detailu.

Ukázat nabídku Likov

Chtějte pořádnou fasádu

Kombinací produktů těchto tří firem můžete udělat celou fasádu vašeho domu. Začněte s kvalitní izolací od Austrotherm, pokračujte doplňky od firmy Likov a dokončete celou práci finální omítkou od Cemixu. Díky tomu získáte nejen perfektně izolovanou a odolnou fasádu, ale také krásný a profesionální vzhled vašeho domu.

Když chcete udělat pořádnou fasádu, nezapomeňte na pořádné materiály. Likov, Cemix a Austrotherm nabízejí špičkové produkty, které vám pomohou udělat fasádu skutečně kvalitní a pěknou. S jejich pomocí můžete snadno a rychle vytvořit fasádu, která bude nejen odolná a energeticky úsporná, ale také krásná a elegantní.

Stavba